Nyheder fra Bestyrelsen

Kære medlemmer af Graasten Sejlforening

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling mandag d. 31-05-2021 kl. 17:00 i Gråsten Sejlklubs klublokaler.

Vigtig information!

Tilmelding og gyldigt Coronapas er obligatorisk for at kunne deltage i generalforsamlingen. Tilmelding skal ske til formanden.

Et Coronapas er gyldigt, hvis man kan dokumentere én af de følgende tre muligheder:

• Et negativt resultat af en covid-19-test, der er højst 72 timer gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget. Både PCR- og antigen/lyntest er gældende
  • Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 12 uger gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget
  • Et gennemført vaccinationsforløb mod covid-19. Dette regnes for 14 dage efter den afsluttende dosis

Med Sejler Hilsen

Tid: 31-05-2021 kl. 17:00

Sted: Gråsten Sejlklubs klublokaler.

Dagsorden:

• Valg af dirigent
  • Bestyrelsens beretning for det forløbne år v./ formand Jens Lorenzen
  • Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse samt budget for det kommende år.
  • Behandling af eventuelt indkomne forslag
  • Fastsættelse af kontingent
  • Valg af bestyrelse :
    • Følgende er på valg:
      • Kasserer (Anette Weiss)
      • Bestyrelsesmedlem (Peter Weiss)
      • Suppleant (Niels Goosmann)
  • Valg af revisorer.
      • Revisor (Stig Nissen)
  • Eventuelt

Forslag til behandling på den ordinære generalforsamling skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før den ordinære generalforsamling.

Vedtægter:

Vedtægter Gråsten Sejlforening

Forslag til ændring af vedtægter:

Regnskab og budget:

Regnskab 2020